Ordføraren si side

Lena Landsverk Sande.jpg - Klikk for stort bilete

Ordføraren er den fremste folkevalde representanten i kommunen. Vanylven kommune har ordførar i heil stilling, og ho har kontor på rådhuset på Fiskå.

Ordføraren er møteleiar for formannskap/kommunestyre og avgjer kva saker som skal handsamast i desse organa. Ordføraren har elles møte-og talerett i alle kommunale styre, nemdner, råd og utval. Ordføraren er også kommunen sin juridiske person (rettslege representant) Ordførar vert vald for 4 år av gongen.

Lena Landsverk Sande (V) er vald til ordførar for perioden 2015-2019.

Ordføraren har ei eiga, opa Facebook-side, der ho legg ut informasjon om litt av det som skjer i ein ordførarkvardag. Du kan følgje sida her.

Kommunestyremøta våre er det no mogleg å følgje direkte på nettet, og du kan gå inn på YouTube og sjå opptak i ettertid. Møta finn stad på tysdagar, og du finn datoane til desse møta, samt andre politiske møter på kommunen si side. Her finn du også møteinnkallingar og protokollane som vert ført etter at vedtak er gjort.

Ynskjer du å snakke med ordføraren kan du også ringje Servicetorget i kommunen på 700 30 000. Dei har oversikta over når ordføraren er ledig, om du ikkje får svar på nummeret som står i høgremargen. Det er også mogleg å avtale eit møte om du har saker du brenn for, eller du eller andre er i ein situasjon du meiner ordføraren bør vere orientert om.

Vit også at vi har eiga varslingsordning i Vanylven kommune, som du gjerne må nytte deg av, dersom det ikkje er råd å bli høyrt gjennom dei ordinære kanalane. Alle tilsette i Vanylven kommune skal ha det godt på sin arbeidsplass, og kjenne seg sett og verdsett. Opplever du noko anna, så er det viktig å ta kontakt med den næraste overordna i første omgong, men blir du ikkje teke på alvor, så må du nytte deg av denne sjansen til å seie frå.

Sist endra 31.01.2018
  • {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leita etter?

Lena Marie Landsverk Sande Lena Marie Landsverk Sande ordførar
@ Lena Marie Landsverk Sande
Arikkel med kontaktperson (1)