Ledige stillingar

rekruttering cv.jpg - Klikk for stort bilete

Vi bed om at det vert nytta elektronisk søknadskjema.

Nedenfor finn du dei kommunale stillingane som for tida er utlyst. Om lista over kommunale stillingar er tom, kan du prøve eit stillingssøk hos NAV via lenkene til høgre.

Blir betre kjent med Vanylven:

Lyst å sjå meir? Lik oss på Facebook og finn presentasjonen som gir deg ei oppleving av Vanylven i 360 grader.

Publisert 21.06.2017

Vanylven kommune har ledig 80 % fast stilling som konsulent ved kulturkontoret frå 01.08.2017. Kulturavdelinga er administrativt underlagt kultur og oppvekst og rapporterer til kommunalsjef.

Publisert 21.06.2017

Med atterhald av politisk godkjenning har Vanylven Brann og Redning 4 ledige deltidsstillingar som brannkonstabel / røykdykkar. To av disse er tenkt tilknytt brannstasjon Fiskå og dei to andre til branngarasje Syvde. Det er generell beredskapsplikt med bering av Tetra-radio, og det kan bli stilt krav om å ta utdanning. Det er og krav til å skrive under på teieplikta.

Publisert 07.06.2017

Åheim barnehage treng vikar for fagarbeidar/assistent i inntil 200% stilling frå 01.08.2017. I fyrste omgang til 31.12.2017, men  kan bli forlenga ut barnehageåret.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leita etter?
Søknadsskjema (1)