Ledige stillingar

rekruttering cv.jpg - Klikk for stort bilete

Vi bed om at det vert nytta elektronisk søknadskjema.

Nedenfor finn du dei kommunale stillingane som for tida er utlyst. Om lista over kommunale stillingar er tom, kan du prøve eit stillingssøk hos NAV via lenkene til høgre.

I lønspolitisk plan er det vedteke fylgjande rekrutteringstiltak:

• Tilsette i høgskulegruppa som flyttar til/bur i Vanylven kommune får nedbetalt studielån med 15% kvart år dei er i arbeid, maks kr. 28.000,- pr år etter nærare retningsliner
  • nytilsette på fag- og høgskulestigen med under 4 års ansiennitet, startar med løn som etter 4 års ansiennitet

Blir betre kjent med Vanylven:

Lyst å sjå meir? Lik oss på Facebook og finn presentasjonen som gir deg ei oppleving av Vanylven i 360 grader.

Publisert 13.09.2018
HVU.png

Søre Sunnmøre Kemnerkontor (SSK) er eit nyoppretta interkommunalt samarbeid mellom kommunane Herøy, Vanylven og Ulstein, om skatteoppkrevjarfunksjonen. SSK er administrativt organisert i Herøy kommune, Fosnavåg. I samarbeidsregionen bur det om lag 21 000 innbyggarar. Som kystregion er næringslivet i stor grad knytt opp til dei maritime næringane, slik som verfts- og leverandørindustri, offshore, fiskeri og fiskeindustri.

Publisert 28.08.2018

Utekontakten i Vanylven skal hausten 2018 halde fram med prosjektet «Leksetid - Tid til lekser».

Dette er ei forlenging av prosjektet som starta opp på myklebust, våren 2018. No i haust er det ynskje om at tilbodet blir gitt til alle i 8. – 10. klasse i kommunen. Elevane skal få tilbod om leksetid 1 og 1/2 time ein dag i veka, rett etter skuleslutt. Dette betyr ein dag på Myklebust skule og ein dag på Åheim skule.

Føremålet med prosjektet er å gi alle ungdomsskuleelevane i kommunen eit tilbod om leksehjelp og hjelp til å organisere og sette av tid til leksearbeidet.

Målet med tiltaket er å skape trygge elevar, meistringskjensle og auke trivselen.

Publisert 28.08.2018

Ungdomsklubben er opa anna kvar fredag for ungdom frå 7. klasse t.o.m vidaregåande. Vi søkjer no etter ein ungdomsklubbarbeidar som skal vere med å drive ungdomsklubben i lag med Utekontakten i kommunen. Stillinga er ledig frå september 2018.

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
{{sprakVariabler[s.stegnavn] }}
Krever innlogging: {{skjemainfo.SkjemaNavn}}
  • {{sprakVariabler[innlogging.InnloggingsTekst]}}

{{sprakVariabler["LoggInnEpost"]}}
*Feil brukernavn eller passord. Vennligst prøv igjen.
*Brukernavn kan ikke være tom
*Passord kan ikke være tom

{{sprakVariabler["GlemtPassordTekst"]}}

*Epostadressen er ikke registrert
vennligst vent...

Du vil straks motta en e-post med kode. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

{{sprakVariabler["NullstillPassordTekst"]}}

Du vil snart motta en e-post med informasjon om aktivering av brukerkontoen din. Trykk på lenken i e-posten for å gå videre i prosessen

Kontoen din er nå aktivert, trykk på knappen under for å gå videre.

Aktiveringslenken du har trykket på er ikke lengre gyldig

• {{sprak.SprakNavn}} {{sprak.SprakNavn}}
Fann du det du leita etter?
Søknadsskjema (1)