Ledig stilling som tannhelsesekretær i Vanylven - søknadsfrist 28.04.21

Møre og Romsdal fylkeskommune søker no etter ein tannhelsesekretær i fast, 100% stilling med arbeidsstad for på Fiskå i Vanylven

Kunne du tenkje deg å jobbe ilag med ein triveleg gjeng på combisenteret ?

Søknadsannonse finn du her

Vi søker deg som

- har norsk autorisasjon som tannhelsesekretær eller som har erfaring som tannhelsesekretær
- har god kommunikasjonsevne, god samarbeidsevne og høg produktivitet
- kan uttrykke deg flytande og lett forståeleg både munnleg og skriftleg på norsk/ skandinavisk

- ein variert og spennande kvardag på ein arbeidsplass i utvikling
- god tilgang til faglege nettverk og fagleg utvikling
- introduksjonsprogram
- offentleg pensjonsordning og gunstige forsikringvilkår (medlemskap i KLP)
- gunstige lånevilkår (gjennom KLP)
- lønn etter tariff

Andre opplysningar

Vi har som mål å spegle mangfaldet i befolkninga. Alle med kompetansen vi etterspør er velkomne til å søke ledig stilling hos oss.

Søkarlista kan bli offentleg sjølv om du ber om anonymitet. Du vil bli varsla om dette.

Når du har søkt på stillinga mottar du ei stadfesting på e-post. Sjekk søppelposten din hvis du kkje får den innan kort tid. Ta kontakt hvis du ikkje får e-post frå oss.

Politiattest

Den som blir tilsatt må levere politiattest.

Søknadsannonse finn du her